• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Welkom bij het loopbaancentrum!

Door het bieden van verschillende diensten willen wij alle medewerkers van aangesloten scholen/besturen ondersteunen bij loopbaanvragen, het verbeteren van vitaliteit en mogelijk maken van personeelsmobiliteit.

Meer plezier in je werk! Wie wil dat nou niet?!

Werken aan je loopbaan en inzetbaarheid = werken aan meer plezier in je werk. Wie wil dat nou niet!? Niet alleen de functie van leerkracht is aan verandering onderhevig, zelf ben je dat ook. Door ervaringen die je opdoet in je werk- en/of privésituatie kan het zijn dat je versneld “in de groei” komt. Je gaat anders naar zaken kijken, zoekt misschien meer uitdaging of je bent juist gebaat bij een stapje terug doen.

Goed kijken naar wat je wil en kan, kan je helpen om je inzicht te vergoten en een nieuw duurzaam perspectief te ontwikkelen. Inzicht in jezelf, in werkrelaties die wél of juist niet meer inspireren, maar ook in de mogelijkheden om je heen.

In de waan van alle dag is het soms moeilijk die mogelijkheden te zien die er zijn. Het loopbaancentrum helpt je bij je ontdekkingsreis. We helpen je jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken, nieuwe verbindingen te leggen en te groeien in je leer-kracht.

 

 

Heb je vragen over het loopbaancentrum of onze werkwijze, dan kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Maak kennis met het loopbaancentrum:

Meld je aan voor een eerste kennismaking via het aanmeldformulier.

 

Aanmelden loopbaancentrum

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV