• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
 • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Onze vragenlijsten

Inzicht, een voorwaarde voor groei!

Ontwikkeling begint met inzicht. Door inzicht word je je bewust van waar je sterke kanten en voorkeuren liggen en waar je je verder kan ontwikkelen. Inzicht kan zijn ontstaan door feedback vanuit je werkomgeving of dat je merkt dat bijvoorbeeld je werk(omgeving) in toenemende mate minder goed bij je past. Een test kan helpen om een verdieping aan te brengen en inzicht in ontwikkelpunten en talenten te vergroten. 

RTC Transvita heeft de beschikking over een breed palet aan online-testen die kosteloos beschikbaar zijn voor de medewerkers van aangesloten scholen.

De uitkomst van sommige vragenlijsten spreken voor zich, maar er zijn ook vragenlijsten waar een van onze ervaren assessoren uitleg bij moet geven. In dat geval maak je de vragenlijsten thuis en nodigen we je na afloop uit voor een gesprek. Wij gaan met alle informatie vertrouwelijk om en volgen hierbij vanzelfsprekend de AVG.

Heb je belangstelling voor een of meer vragenlijsten? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 030 - 23 73 010

Hieronder tref je een overzicht van de beschikbare testen.

 • Big Fifty Personality: Deze vragenlijst geeft inzicht in je persoonlijkheid, vertaalt naar aanleg voor (onderwijs)competenties.
 • Drijfverentest (Motivation): Deze vragenlijst biedt inzicht in wat voor jou in een werkomgeving belangrijk is.
 • Intelligentietest: Deze vragenlijst geeft inzicht in hoe snel je problemen begrijpt, je je een mening vormt en/of nieuwe dingen aanleert.
 • Communicatiestijlentest: Deze vragenlijst vertaalt omgangsfactoren (macht/invloed en persoonlijke afstand/nabijheid) naar jouw communicatiestijl.
 • Conflictstijlentest: Deze vragenlijst is ontworpen om jouw gedrag in conflict situaties te analyseren.
 • Leerstijlentest: Deze vragenlijst biedt inzicht in de wijze waarop je met leeractiviteiten omgaat en wat je leervoorkeur is.
 • Groepsrollentest: Deze vragenlijst biedt inzicht in welke rol jouw voorkeursrol is in een groep en welk gedrag hier bij past.
 • Leiderschapstest: Deze vragenlijst biedt inzicht in managementrollen en de bijbehorende managementstijl, die je al dan niet zal aannemen in bepaalde situaties.
 • 15PF: Deze vragenlijst geeft inzicht in je gedrag en je reactievoorkeur in situaties.
 • Typologie: Deze vragenlijst geeft inzicht in hoe je omgaat met dominantie (invloed versus samenwerken) en emotie (gevoel versus ratio).
 • Competentie Check: Deze vragenlijst geeft feedback over vaardigheden, capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie en andere werk gerelateerde kenmerken.
 • Beroepsinteresse: Deze vragenlijst geeft antwoord op de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Gekoppeld aan een advies omtrent passende en minder passende beroepsgroepen.
 • Beroepsoriëntatie: Deze vragenlijst biedt ondersteuning bij het beantwoorden van de vraag of bepaalde functies, rollen of organisaties passen bij je loopbaanwaarden.

 

Hieronder vind je twee korte scans die je zelfstandig kan doen. Je krijgt hierbij direct de uitslag. 

Duurzaam bezig?

Werken aan je eigen inzetbaarheid begint bij inzicht. Inzicht in de mate waarop jij duurzaam inzetbaar bent. Duurzaam inzetbaar zijn betekent dat de uitdagingen van het werk bij je passen, maar ook dat je lekker in je vel zit. Via deze scan kun je een kijkje nemen onder je eigen motorkap. Draait alles lekker of wordt het tijd om je accu bij te laden. Je ontdekt het via deze doe-het-zelf test.

Zelftest  'Duurzaam bezig?'

 

Is invallen iets voor mij?

Invaller zijn is niet voor iedereen weg gelegd. Het vraagt meer flexibiliteit en aanpassingsvermogen dan werken in je eigen groep. Werken als invaller kan je de mogelijkheid geven om eens andere omgevingen te proeven. Vaak een mooie brug naar ander werk of een andere omgeving. Deze scan geeft je al een eerste indruk of het werken via een van de pools van RTC Transvita bij je past.

Zelftest  'Invallen...

 

Maak kennis met het loopbaancentrum:

Meld je aan voor een eerste kennismaking via het aanmeldformulier.

 

Aanmelden loopbaancentrum

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV