• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Kom eens praten over je loopbaan...

Heb je belangstelling om eens in een veilige setting van gedachten te wisselen over je loopbaan, dan kun je je aanmelden voor een Loopbaanconsult bij RTC Transvita. Je twijfels uitspreken bij je werkgever over je baan of de school waarop je werkt nog wel bij je past, is best spannend. Misschien is je relatie met je schoolleider niet optimaal. Ook angst voor het verlies van regie houdt veel mensen tegen om het gesprek over loopbaanwensen aan te gaan en de stappen te zetten die goed voor ze zijn. Dat is jammer, want de wens om gelukkig te zijn in je werk is de normaalste zaak van de wereld.

Vandaar dat we je een vertrouwelijke setting willen bieden en deskundig willen adviseren. Het Loopbaanconsult vindt plaats op het kantoor van RTC Transvita in Nieuwegein, met een loopbaanadviseur met kennis van het onderwijsveld. Over de inhoud van het loopbaanconsult wordt niet met je werkgever gecommuniceerd vanuit RTC Transvita, tenzij je dit nadrukkelijk aan ons vraagt.

Wanneer jouw school is aangesloten bij RTC Transvita kan je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht je werk willen maken van je loopbaanvraag, bijvoorbeeld door het volgen van een loopbaantraject of je wilt vrijwillige mobiliteit via de Talentenpool, dan gaan we samen overleggen hoe jij je werkgever hierbij effectief kan betrekken. Want als je weet wat je wilt, of juist niet meer wilt, is openheid en transparantie naar je werkgever uiteindelijk wel van belang om stappen te kunnen zetten. 

 

Maak kennis met het loopbaancentrum:

Meld je aan voor een eerste kennismaking via het aanmeldformulier.

 

Aanmelden loopbaancentrum

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV