• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Loopbaanworkshop (voor teams/scholen)

De Loopbaanworkshop! Vraag hem aan!

RTC Transvita organiseert ook workshops en dat kan ook op maat. Een eerste kennismaking is kosteloos. De workshop 'Jouw Loopbaan' die we hebben ontwikkeld geeft inzicht in wat er aan de orde komt bij loopbaanontwikkeling en helpt een start te maken met een beknopt loopbaan- of ontwikkelingsplan. In de workshop leggen we verbinding tussen belangen en behoeftes van werknemer en bestuur.

Deze interactieve workshop richt zich op leerkrachten die zich willen bezinnen op hun toekomst en behoefte hebben aan inzicht en/of een plan om de volgende stap te zetten. De workshop bestaat uit twee middagen van 1,5-2 uur uur. De gewenste groepsgrootte is maximaal 15 deelnemers. De workshop kan op locatie of online worden verzorgd.

U kunt een workshop aanvragen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

Maak kennis met het loopbaancentrum:

Meld je aan voor een eerste kennismaking via het aanmeldformulier.

 

Aanmelden loopbaancentrum

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV