• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Leerkrachten

Welke baan past bij jou?

Waar ligt je kracht of behoefte? We vinden het belangrijk dat de plek en de wijze waarop je als leerkrachten werktpast bij de levensfase waar je in zit en aansluit bij je energie, talenten en waarden. Daarom hebben we goed geluisterd en nagedacht wat een passend aanbod is. Hier zit ook vast iets voor jou bij.

Mis je iets of heb je tips? Laat het ons dan weten! Samen willen we werken aan en in een sector waar het fijn is om te werken, waar talenten en energie op de juiste plek samenkomen voor goed onderwijs waar kinderen graag zijn en leren. Want zo leggen we samen een prachtige basis.

 

De PiO-Invalpool (flexibel werken)

Wekelijks bemiddelen we honderden leerkrachten in het primair onderwijs op vervangingsvragen bij de bij ons aangesloten scholen. Bij onze invalpool werk je op tijdelijke basis. Feitelijk als oproepkracht, dus met een overeenkomst voor de duur van de vervanging bij de school waar je invalt.

Het is een ideale manier om je loopbaan te starten en snel aan de slag te gaan, maar ook heel prettig voor meer ervaren leerkrachten die graag invallen of beperkt beschikbaar zijn. 

Een groot voordeel van de invalpool is dat je zelf baas bent over je agenda. M.a.w. je kunt zelf je beschikbaarheid opgeven en aanpassen. Uiteraard houden we bij het inplannen rekening met je persoonlijke voorkeuren en een acceptabele reistijd. 

 

De Talentenpool (flexibel werken met een vaste aanstelling)

Wil je de wereld om je heen verder ontdekken, maar hecht je ook aan een vast inkomen? Wil je jezelf uitproberen op verschillende scholen binnen de regio? Ben je bereid om tijdelijk op verschillende werkplekken te leren en jezelf te ontwikkelen? Dan is de Talentenpool van RTC Transvita er voor jou!

Wij bieden je: een leuk team, goede begeleiding, we brengen vacatures voor vaste formatie onder de aandacht en dragen je voor, voor een vast dienstverband bij één van de bij ons aangesloten besturen.

Meld je nu aan voor de RTC Transvita Talentenpool! 

Heb je al een vaste aanstelling bij één van de aangesloten besturen, en zou je via de Talentenpool verder willen kijken, ook dan kan je je inschrijven bij RTC Transvita voor een plek in de Talentenpool. 

In de navigatie hiernaast vind je meer informatie over hoe je je bij de Talentenpool kan aansluiten. De Talentenpool, pak je kans en meld je aan!

brochure voor LeerkrachtenBrochure

Klik hier voor de brochure over de Talentenpool voor Leerkrachten.

 

De Zilverpool (60+ en Fit naar de finish)

In de Zilverpool zitten ervaren en vakbekwame 60+ leerkrachten die er voor kiezen met ‘pensioen in zicht’ om in de laatste fase van het dienstverband alle aandacht te geven aan de kern van het vak: lesgeven!

Zilverpoolleerkrachten hebben hun vaste groep losgelaten en hebben er plezier in om hun kennis en ervaring te delen op een diversiteit aan scholen.

Met de Zilverpool hebben wij een community waar gelijkgestemde leerkrachten elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen delen en vooruitkijken naar de toekomst.

Heb je belangstelling voor de Zilverpool, neem dan contact met ons op of bespreek dit met je schoolleider of P&O-er.

 

De Participatiepool (uitgaan van wat wél kan)

Mee doen, ook als je even aan de zijlijn hebt gestaan, dat gunnen we iedereen!

Wat ben je als leraar zonder dat je je passie en talenten kan inzetten? Niet in verbinding samenwerkt met anderen?

Omdat we het belang van meedoen begrijpen, zetten we ons in om uitkeringsgerechtigde leraren, op een laagdrempelige manier weer aansluiting te laten vinden bij de onderwijs arbeidsmarkt.

Dit doen we in nauwe samenwerking met het Participatiefonds. Hiernaast vind je meer informatie over deze bijzondere samenwerking. 

 

Herintreden

Heb je een PABO-diploma, maar sta je nu niet voor de klas? Twijfel je of je (weer) les kunt gaan geven? Wil je wel eens verkennen wat we hierin voor je kunnen betekenen? Dan hebben we een traject op maat voor je. Met het herintrederstraject doorloop je een aantal stappen om goed beslagen ten ijs weer voor de klas te komen staan. In deze factsheet nog wat meer informatie betreffende alle stappen. Heb je interesse? Neem gerust contact op!

 

De pool voor gepensioneerden (voor wie nog een steentje bij wil dragen)

Nog lang geen genoeg van het lesgeven?! Ga je of ben je al met pensioen, maar vind je het toch nog leuk om af en toe voor de klas te staan? Dan bieden we een mogelijkheid om in te vallen binnen de gepensioneerdenpool. Je hebt zelf de regie op de momenten die je zou willen en kunnen werken. Je kunt je passie en expertise direct inzetten voor de kinderen! 

Meld je aan via onze invalpool en geef hierbij aan dat je voorkeur uitgaat naar deze pool. Liever nog eerst in gesprek? Dat kan! We verkennen graag samen welke mogelijkheden er zijn! 

 

Loopbaancentrum (voor wie meer zicht wil krijgen op Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik en hoe dan?')

Naast informatie over de Invalpool en de Talentenpool vind je op deze site ook een loopbaancentrum. Het loopbaancentrum is nog in ontwikkeling. Het loopbaancentrum is er voor alle medewerkers bij de aangesloten schoolbesturen. Via het loopbaancentrum kan je een loopbaanconsult aanvragen. We helpen je dan om je vraag aan te scherpen en geven je advies hoe je daarmee verder kan. Kijk hier voor meer informatie.

 

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV