• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Begeleiding en ontwikkeling

Betrokken en nabij!

Begeleiding

Als deelnemer aan de participatiepool wordt je intensief begeleid. We realiseren ons goed dat je ondertussen het e.e.a. hebt meegemaakt en willen zorgvuldig met de belangen omgaan.

Vanuit RTC Transvita is jouw aanspreekpunt de Coördinator Participatiepool. Gedurende de pilot is dit Noreen de Croock. Daarnaast blijft ook je casemanager vanuit het participatiefonds betrokken en nabij. Hoe de begeleiding feitelijk is georganiseerd en welke rolverdeling wordt toegepast lees je in de Spelregels Participatiepool. 

Ontwikkeling

Scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit staan bij RTC Transvita hoog in het vaandel. We zien het als onze missie om het werkgeverschap voor invalleerkrachten te verbeteren. Hier zijn we al behoorlijk in geslaagd. Ook deelnemers aan de Participatiepool krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende ontwikkelingsmogelijkheden. Onze opleidingen, trainingen en workshops zijn zo veel als mogelijk gevalideerd door www.registerleraar.nl. Dit is het beroepsregister voor leraren in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en speciaal (voortgezet) onderwijs.

Transvita (e-learning) Academie

Voor de poolers (en dus ook voor de deelnemers aan de Participatiepool) organiseren wij vier keer per jaar een Transvita Academie. Dit is een avond waarop we aan de hand van een thema of onderwerp, dat dicht bij de praktijk van de klas ligt, kennis willen delen. Vaak zal dit ingeleid of verzorgd worden door een externe deskundige.

Ook kunnen alle poolers onbeperkt gebruik maken van onze online e-learning academie!! Hier kun je zelfstandig en online onbeperkt nascholingen volgen en je op onderwerpen verdiepen of je kennis actualiseren. 

Via deze link kom je op de pagina's van de Transvita Academie!

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV