• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Welkom bij de PiO-invalpool!

Invallen met maximale flexibiliteit.

Jouw wensen zijn ons uitgangspunt.

Baas over je eigen agenda.

Doorgroeien naar vast werk.

Nieuw!!! Onze pool voor gepensioneerden.

 

De PiO-invalpool is een pool van oproep-leerkrachten en is onderdeel van het RTC Transvita.

Behoefte aan vrijheid, afwisseling en nieuwsgierigheid zijn veelal de drijfveren om via onze invalpool te werken. Bij onze invalpool werk je namelijk zo veel als jij wilt, en wanneer jij dat wilt! Je bent dus baas over je eigen agenda.

Het werkaanbod is altijd tijdelijk en afgebakend. Je krijgt een overeenkomst of aanstelling voor de duur van de vervanging bij de school waar je invalt. Het mooie is dat er vrijwel altijd een werkaanbod is. Dus ook als invaller kun je via ons vrijwel altijd aan de slag zijn en betaald krijgen. 

Daarnaast ligt de focus van je inzet op het vervangen van de afwezige leerkracht en niet op allerlei taken daar omheen. Medewerkers die werken via de invalpool ervaren vaak minder werkdruk. 

Het is een ideale manier om je loopbaan te starten en snel aan de slag te gaan, maar ook heel prettig voor meer ervaren leerkrachten die graag invallen of beperkt beschikbaar zijn. Jouw wensen zijn ons uitgangspunt. We registreren jouw voorkeuren en houden daar, zo veel als mogelijk, rekening mee bij het matchen. Ook reistijd proberen we zo kort mogelijk te houden.

Onze 'matchers' bemiddelen je op kort- en langdurige vervangingen. Kortdurende vervanging betreft bijvoorbeeld voor enkele dagen vervanging bij ziekte en/of studiedagen. Langdurende vervanging betreft o.a. zwangerschapsverlof. Wekelijks bemiddelen we honderden leerkrachten in het primair onderwijs op vervangingsvragen bij de aangesloten scholen.

 

          

 

Wij bieden...

Werken via de invalpool biedt veel voordelen. Als pas afgestudeerde, maar ook als ervaren leerkracht, doe je brede ervaring op binnen tal van scholen met uiteenlopende onderwijsconcepten. Je wordt onderdeel van een netwerk van c.a 300 basisscholen en vergroot daarmee je loopbaanmogelijkheden. Elke geslaagde invalbeurt kan een opstap zijn naar een vaste aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Als medewerker van de Invalpool werk je conform de CAO PO. Je bouwt dus pensioen op en hebt alle rechten en plichten die iedere andere medewerker ook heeft. 

Jouw profiel

Van onze invallers verwachten wij dat ze gemotiveerde professionals zijn. Een inval-leerkracht basisonderwijs moet zich snel kunnen aanpassen, flexibel zijn en respect hebben voor de identiteit en het onderwijsconcept van de school. Ook is het handig als een inval-leerkracht een rijbewijs en een auto heeft. Echter vele van onze scholen zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wil jij eerst eens onderzoeken of invalwerk bij je past? Maak dan deze test!

Voordelen nog eens op een rij:

  • Bijna permanent werk (en dus inkomen) zonder dat een ander je agenda bepaalt;
  • afwisselende opdrachten en omgevingen;
  • leuke scholen (onze scholen worden over het algemeen zeer positief beoordeeld);
  • goede begeleiding en nascholing vanuit RTC Transvita;
  • een podium om ervaring in het onderwijs op te doen;
  • goede kansen op vast werk!

Ben je een startende leerkracht of geef je al langer les en vind je het leuk om afwisselend werk te hebben? Dan ben je van harte welkom! 

Ben je al aangesloten bij onze invalpool?

Neem dan hiernaast een kijkje op de pagina: Informatie voor inval-leerkrachten.

 

 

Onze invalpool biedt:

>  Bijna permanent en afwisselend werk

>  Leuke scholen en goede begeleiding

>  Een podium om ervaring in het
    onderwijs op te doen

>  Goede kansen op vast werk!

Je kunt je online aanmelden via het inschrijfformulier.

 

Aanmelden invalpool

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV