• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Begeleiding en ontwikkeling

Omdat je via RTC Transvita in eerste instantie wordt ingezet op vervangingsvragen, heb je niet de binding en begeleiding die je zou hebben als je een vaste plek op die school zou hebben. Daarom verzorgt RTC Transvita met een team van ervaren begeleiders (coördinatoren) de ondersteuning die je nodig hebt.

Als je de sprong waagt en kiest voor RTC Transvita, wordt je toegewezen aan een coördinator. Hij of zij geeft je een deel van de begeleiding die je normaal gesproken van een schoolleider zou krijgen. Zo maak je met hem of haar afspraken over je inzet, inzetbaarheid en ontwikkeling.

RTC Transvita kun je dus zien als een school zonder eigen leerlingen, maar wel met collega’s met wie je een team vormt. Je ontmoet elkaar regelmatig en je werkt binnen dit team aan je eigen en elkaars deskundigheid.

 

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV