• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
 • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Talentenpool, iets voor jou?

Werken bij RTC Transvita is uitdagend. Daarom kijken we goed of je aan de bekwaamheidseisen en SBL competenties voor leerkrachten voldoet. Ook moet je over een aantal aanvullende competenties beschikken om met plezier via RTC Transvita te kunnen werken. Flexibiliteit, improvisatievermogen en omgevingsbewustzijn zijn bijvoorbeeld essentieel. Wij kijken niet alleen naar je vakbekwaamheid, maar vooral of jij gelukkig wordt van het type werk wat we je te bieden hebben.

Het is bovendien van belang dat je breed en flexibel inzetbaar bent. Flexibel betekent voor ons dat je over de hele week in te plannen bent. Soms werk je in een week meer uren dan de omvang van je aanstelling of juist minder uren (en haal je die later weer in). We moeten er namelijk gezamenlijk voor zorgen dat je voldoende uren aan het werk bent en daarbij is het soms puzzelen. Er is vervangingswerk genoeg, maar soms niet op je vaste dagen of bij een school die iets verder weg ligt dan je gewend bent. Ook kan je ingezet worden bij een school waar je misschien niet zo snel aan zou denken qua denominatie.

Het is belangrijk dat je echt bij RTC Transvita past en dat je het leuk vindt om te worden uitgedaagd en nieuwe ervaringen op te doen.

Werken bij RTC Transvita vraagt om lef en een leergierige houding.

 

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar avontuurlijke leerkrachten die zin hebben in vernieuwing, verandering en afwisseling. We hopen op een pool met veel diversiteit met daarin zowel jonge als ervaren leerkrachten.

Voor jonge leerkrachten geeft de Talentenpool de kans om het onderwijsveld te verkennen en binnen verschillende omgevingen ervaringen op te doen.

Voor ervaren leerkrachten wil RTC Transvita graag nieuwe omgevingen openstellen. Hierdoor ontstaan nieuwe verbindingen en inspiratie voor het vak van leerkracht. Daarnaast organiseren we leuke collega-bijeenkomsten waardoor het werken via RTC Transvita niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig is.

Hier vind je een overzicht van de eisen waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor de Talentenpool.

 • Je bent lesbevoegd voor het Primair Onderwijs
 • Je bent in bezit van een geldige ‘verklaring omtrent gedrag’ voor het onderwijs (VOG)
 • Je bent tussen 0,6 en 0,8 fte voor RTC Transvita inzetbaar
 • Je bent inzetbaar in groep 1 t/m 6 of groep 3 t/m 8
 • Je beschikt over adequaat vervoer en bent bereid te reizen binnen de regio (uiteraard proberen we de reisafstand binnen de perken te houden)
 • Je bent flexibel en breed inzetbaar
 • Je houdt van uitdaging en verandering
 • Je hebt affiniteit met ICT
 • Je hebt een visie op modern onderwijs en concepten als handelingsgericht werken

 • Interpersoonlijk competent.
  Je gaat op een goede, professionele manier met leerlingen om.
 • Pedagogisch competent.
  Je biedt de leerlingen in een veilige werkomgeving houvast en structuur om zich sociaal-emotioneel en moreel te kunnen ontwikkelen.
 • Vakinhoudelijk en didactisch competent.
  Je helpt leerlingen om zich de culturele bagage eigen te maken die iedereen nodig heeft in de hedendaagse samenleving.
 • Organisatorisch competent.
  Je zorgt voor een overzichtelijke, ordelijke en taakgerichte sfeer in zijn groep of klas.
 • Samenwerken met collega's.
  Je levert een professionele bijdrage aan een goed pedagogisch en didactisch klimaat op de school, aan een goede onderlinge samenwerking en aan een goede schoolorganisatie.
 • Samenwerken met de omgeving van de school.
  Je communiceert op een professionele manier met ouders en andere betrokkenen.
 • Reflectie en ontwikkeling.
  Je reflecteert op een professionele manier over je bekwaamheid en beroepsopvattingen nadenken en blijft je professionaliteit continu ontwikkelen.

 • Flexibiliteit
  Je kan goed omgaan met onverwachte en veranderende situaties.
 • Improvisatievermogen
  Je weet adequate en creatieve oplossingen te bedenken in "noodsituaties".
 • Omgevingsbewust
  Je voelt de verschillende culturen van de scholen goed aan en weet er op respectvolle en adequate wijze mee om te gaan

Wij houden graag rekening met de wensen van leerkrachten en scholen. Wanneer je je aansluit bij de Talentenpool van RTC Transvita, leggen we jouw wensen vast zodat we hier zo veel mogelijk rekening mee kunnen houden bij het matchen op aanvragen. Bij kortlopende vervangingen kunnen we hier minder rekening mee houden dan bij langlopende vervangingen. Vandaar ook dat we van vaste poolers verwachten dat zij zich flexibel opstellen ten opzichte van verschillende denominaties en onderwijsconcepten.


Ten slotte

Deelnemen in de Talentenpool doe je omdat jij het graag wilt: het begint bij jouw wens om je bij RTC Transvita aan te sluiten. Deze persoonlijke motivatie is voor ons doorslaggevend. Uiteraard kan je directeur je ook benaderen en wijzen op de mogelijkheden die de Talentenpool je te bieden heeft.


 

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV