• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Spelregels

Voor een soepele samenwerking zijn goede afspraken belangrijk. Sluit je je aan bij de Talentenpool, dan vragen we je een overeenkomst te tekenen. In deze overeenkomst staan bijvoorbeeld de volgende afspraken: 

  • Je bent bereid om werk dat we aanbieden in principe te accepteren. RTC Transvita maakt zich hard voor volledige inzetbaarheid van poolers, dit lukt alleen als we kansen benutten en onze talenten zich flexibel opstellen.
  • Dat je de zorgvuldig ingerichte procedures van RTC Transvita respecteert. Bijvoorbeeld hoe de afstemming tussen partijen verloopt. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.
  • Dat je goed contact onderhoudt met je coördinator zodat deze jou kan ondersteunen waar dat nodig is. Eerlijke en open communicatie is heel belangrijk.
  • Waar je met welke vragen terecht kan, bijvoorbeeld bij wie je moet zijn met vragen over je salaris of professionalisering.

 Wanneer je op gesprek komt krijg je hierover meer informatie.

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV