• Afd. planning: 030 - 600 88 18 pio@transvita.nl
  • Algemeen: 030 - 237 30 10 info@transvita.nl

Welkom bij onze Talentenpool!

Uitdaging en zekerheid in het onderwijs? Bij de Talentenpool van RTC Transvita vind je het alle twee!

De Talentenpool is een invalpool van leerkrachten in het PO met een vaste aanstelling bij één van de deelnemende besturen. Vanuit deze pool wordt je ingezet op soms korte, maar vaak ook langere vervangingen. Je collega's zijn zowel jonge als meer ervaren leerkrachten. Werkplezier, ontwikkeling en scholen leren kennen staan centraal.  Begeleiding krijg je vanuit RTC Transvita of (bij een langere vervanging) bij het eigen bestuur. Daarnaast proberen we je te laten doorstromen naar een vaste formatieplaats bij één van de scholen of een leuke passende baan elders.

In de navigatie rechts op deze pagina vind je informatie over de Talentenpool. Bijvoorbeeld over de voorwaarden, begeleiding die je van ons krijgt, de instroomprocedure en natuurlijk een link naar het inschrijfformulier. Ga je je inschrijven voor de Talentenpool, dan word je doorgeleid naar ons vacatureplatform Voordeklas.nl. Je "solliciteert" daar als het ware naar een plek in de Talentenpool. Wij zien je inschrijving graag tegemoet. Deborah of Marcel, de coördinatoren van de Talentenpool, nemen dan contact met je op.

Ben je al Talentenpooler? Dan kan je hiernaast inloggen in de afgeschermde omgeving. Hier vind je informatie over de activiteiten die we organiseren en andere leuke zaken. Nog geen inlog of je wachtwoord kwijt? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan komt het goed.

 

 

brochure voor LeerkrachtenBrochure

Klik hier voor de brochure over de Talentenpool voor Leerkrachten.

 

 

 

 

Organisatie

RTC Transvita is een Regionaal Transfercentrum (RTC) zoals uitgewerkt in het Sectorplan PO. RTC Transvita is van en voor aangesloten schoolbesturen die willen samenwerken op het vlak van strategisch personeelsmanagement, personeelsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer >

Contactgegevens

 Wattbaan 51-4, 3439 ML Nieuwegein

Algemeen

030 - 237 30 10

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afd. planning

030 - 600 88 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Facebook

RTC Transvita TV